Hur skapades Immediate Connect?

Immediate Connect är kulmen på en individs nyfikenhet och deras sökande efter svar om Bitcoin. Den gåtfulla karaktären hos Satoshi Nakamoto, skaparen av denna banbrytande digitala valuta, fascinerade grundaren av Immediate Connect. Nyfikenhet förvandlades snart till en brinnande passion för handel med Bitcoin, när de upptäckte dess enorma potential.

Under loppet av tre år utvecklade de noggrant handelsstrategier som visade sig vara mycket effektiva. Genom att analysera prismönster, identifiera de mest inflytelserika faktorerna som påverkar Bitcoins värde och välja de optimala handelsverktygen började de bygga grunden för Immediate Connect.

År 2014 delade plattformens grundare sin vision med en vän, som introducerade dem för ett begåvat team av programmerare. Inom bara 15 månader etablerade de framgångsrikt Immediate Connect, ett allomfattande nav som tillgodoser behoven hos Bitcoin-handlare. Kontinuerliga framsteg och tekniska förbättringar har förvandlat denna handelsplattform till ett sömlöst gränssnitt för att utföra affärer med bara några få klick.

Immediate Connect Medarbetare

Vår organisation grundades av ett triumvirat av 3 före detta Wall Street-handlare och en kvantitativ analytiker. För närvarande har vårt team utökats till att omfatta över 15 mycket erfarna handlare och tre kvantitativa analytiker. Vi tar aktivt in nya talanger i våra led.

Om du har expertis inom kvantitativ handel har du möjlighet att ansöka och gå med i Immediate Connect-teamet. Dessutom söker vi marknadsanalytiker som kan bidra till vår blogg.

Sedan starten av vår plattform har vårt primära mål alltid varit att stärka handlare. Vi strävar efter att visa att handlare har autonomin att utveckla sina egna distinkta handelsstilar, välja sina föredragna Bitcoin-par och etablera parametrar som överensstämmer med deras personliga preferenser.